Delta Lloyd opstalverzekering

Wat is verzekerd?

De opstalverzekering van Delta Lloyd biedt ondermeer dekking tegen schade veroorzaakt door storm, brand, waterschade, rook- en roetschade, blikseminslag, inbraak, vandalisme, ontploffingen, aanrijdingen of het omvallen van bomen. Niet alleen de woning zelf, ook de bijgebouwen zijn verzekerd (bijvoorbeeld een garage of tuinhuisje). Ook eventuele tuinaanleg is meeverzekerd bij Delta Lloyd. Glas is verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen, in feite dus tegen ongeveer alles wat er met het glas kan gebeuren.

Wat is niet verzekerd op de opstalverzekering?

Bij schade aan uw huis is uw inboedel niet verzekerd. Hiervoor kunt u de Delta Lloyd inboedelverzekering afsluiten. Een ander voorbeeld is schade die u zelf opzettelijk veroorzaakt, overstromingen, aardbevingen of molest (oorlogen of opstanden).

Voor wie?

De eigenaar van het gebouw is doorgaans degene die voor de opstalverzekering zorg dient te dragen. Een opstalverzekering is wettelijk gezien geen verplichte verzekering. Wanneer er echter een hypotheek is verstrekt, kan de bank een opstalverzekering verplicht stellen.

Hoe bepaal ik het verzekerde bedrag?

Bij opstalverzekeringen dient de herbouwwaarde verzekerd te worden. De herbouwwaarde komt overeen met de kosten die moeten worden gemaakt op een soortgelijke woning opnieuw te bouwen. Met de Delta Lloyd herbouwwaardemeter kan de juiste waarde worden vastgesteld. Voor bijzondere objecten (woonboerderijen en monumentale- of grachtenpanden) dient Delta Lloyd in het bezit te worden gesteld van een geldig taxatierapport.

Premie Delta Lloyd opstalverzekering

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Dekking opstalverzekering Premie opstalverzekering Delta Lloyd Opstalverzekering online afsluiten