Uw voordelen

Voordelen Internetverzekeren.nl

Internetverzekeren.nl probeert verzekeren betaalbaar te houden. Internetverzekeren.nl komt tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf snel en simpel online verzekeringen en andere financiële producten willen afsluiten. Internetverzekeren.nl is een 100% onafhankelijke landelijk werkende internetbemiddelaar.

>> Veilig en betrouwbaar

Voor het verlenen van financiële diensten als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij over de vereiste vergunningen en inschrijvingen. Internetverzekeren.nl is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam en ingeschreven bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

>> Internetkorting: extra voordelig!

Via Internetverzekeren.nl profiteert u van extra korting op alle verzekeringen die via Internetverzekeren.nl bij Delta Lloyd Verzekeringen worden afgesloten. De kortingen kunnen oplopen tot 22,5%! Internetverzekeren.nl kan als internetbemiddelaar efficiënter werken dan traditionele tussenpersonen. Onze bedrijfskosten vallen hierdoor lager uit. Deze lagere kosten worden aan u doorberekend in de vorm van een lagere premie.

>> Professionele schadehulp

Schade meldt u snel en simpel via ons online meldingsformulier. Onze professionele medewerkers geven vervolgens hulp bij de begeleiding en afwikkeling van uw schade.

>> Helpdesk voor persoonlijk contact

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 1700. Ons telefoonnummer is 033-7548899 (lokaal tarief). U kunt ook contact opnemen via ons online contactformulier. Wij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.

>> Gratis premiecheck

Wilt u laten controleren of u niet teveel betaalt voor uw verzekering(en)? Profiteer dan van onze gratis premiecheck en bespaar vele euro's. Internetverzekeren.nl is 100% onafhankelijk en werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Wij berekenen hoeveel u kunt besparen!

>> Tevredenheidsgarantie

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd op alle afgesloten verzekeringen. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u de polis heeft ontvangen. Op basis van de bedenktijd kan de afgesloten verzekering zonder opgave van redenen kosteloos worden beëindigd.

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Zorgverzekeringen Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering via Internetverzekeren.nl Delta Lloyd autoverzekeringen