Delta Lloyd motorverzekering

Ongevallenverzekering voor opzittenden

De ongevallenopzittendenverzekering keert het verzekerde bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van de opzittenden na een ongeval. De bestuurder is meeverzekerd. De hoogte van de uitkering van de ongevallen opzittendenverzekering is een vast bedrag en heeft geen relatie met de werkelijk geleden schade.

Verhaalsrechtsbijstand (verhaalservice)

Met de verhaalsrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden. Deze dekking is extra belangrijk indien de motor uitsluitend tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) is verzekerd.

Motorrijtuigenrechtsbijstand

Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over juridische kwesties die u tegen kunt komen in het verkeer, dan is de motorrijtuigenrechtsbijstandverzekering de ideale verzekering. U bent optimaal verzekerd voor strafzaken, het verhalen van schade.

Premie motorverzekering berekenen

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Wat is verzekerd op de motorverzekering Premie Delta Lloyd motorverzekering Motorverzekering direct afsluiten bij Delta Lloyd