Delta Lloyd autoverzekering

Ongevallenverzekering voor inzittenden

De ongevallenverzekering voor inzittenden keert het verzekerde bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden na een ongeval. De bestuurder is meeverzekerd. De hoogte van de uitkering is een vast bedrag en heeft geen relatie met de werkelijk geleden schade.

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering inzittenden dekt alle werkelijke kosten die voortkomen uit materiële en immateriële schade die inzittenden van de auto lijden bij een verkeersongeval. Hieronder vallen ook de kosten voor huishoudelijke hulp, aanpassing van de woning, medische kosten, inkomensschade en uitvaartkosten.

Motorrijtuigenrechtsbijstand

Met de motorrijtuigenrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd als u na een auto ongeval een conflict hebt. Hebt u na een aanrijding schade aan uw eigen auto en bent u daarvoor niet verzekerd? Dan kunt u hulp krijgen om de schade vergoed te krijgen. Zonder verzekering voor juridische hulp kan het moeilijk zijn om de schade vergoed te krijgen. Deze dekking is extra belangrijk indien de auto uitsluitend tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) of beperkt casco is verzekerd; zonder deze dekking dient u schade aan uw eigen motorrijtuig zelf te verhalen indien een ander hiervoor aansprakelijk is.

Pechhulp

Met de aanvullende pechhulp verzekering bent u verzekerd in heel Nederland en in eigen woonplaats. Indien reparatie niet direct mogelijk is wordt de auto vervoert naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of adres naar keuze en worden de inzittende thuis gebracht. Daarnaast wordt er vervangend vervoer geregeld voor maximaal 3 dagen als de auto niet binnen 24 uur te repareren is.

Premie autoverzekering berekenen

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Wat is verzekerd op de autoverzekering Premie Delta Lloyd autoverzekering Auto verzekering direct afsluiten