Delta Lloyd reisverzekering

Wat is verzekerd?

De basisdekking verzekert de reisbagage tot EUR 3.750 per verzekerde, biedt een aanvullende aansprakelijkheidsdekking en geeft recht op hulpverlening. De verzekering geldt wereldwijd (inclusief Nederland). De risico's van wintersport en onderwatersport zijn standaard meeverzekerd. U kunt de Delta Lloyd reisverzekering uitbreiden met:
  • Ongevallen: verzekert ongevallen die overlijden of blijvende invaliditeit tot gevolg hebben
  • Geneeskundige kosten: kosten door een ziekte of ongeval tijdens de reis
  • Geld en cheques kunnen bij Delta Lloyd worden verzekerd tot maximaal EUR 750 per reis
  • Annuleringskosten: vergoedt kosten bij annulering en voortijdige beëindiging
  • Hulpverlening motorvoertuigen: bij uitval van het motorrijtuig/bestuurder
  • Reizen met een zakelijke bestemming: denk aan beroeps- of bedrijfsmatige bezoeken

Wat is niet verzekerd op de doorlopende reisverzekering?

Het is altijd verstandig om de optie 'geneeskundige kosten' mee te verzekeren op uw doorlopende reisverzekering. Niet alle geneeswijzen worden namelijk vergoedt door Nederlandse zorgverzekeraars. Op de rubriek 'bagage' geldt een eigen risico van EUR 70.

Annuleringsverzekering

Wilt u een beroep doen op de module Annulering? Dan moet de module Annulering (mee)verzekerd zijn binnen veertien dagen nadat u de reis of accommodatie geboekt hebt.

Voor wie?

Voor iedereen die meer dan een keer per jaar in Nederland of buitenland op vakantie gaat, is de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd al snel een voordelige keuze.

Premie reisverzekering berekenen

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Dekking Delta Lloyd reisverzekering Premie doorlopende reisverzekering Delta Lloyd reisverzekering online regelen