Delta Lloyd reisverzekering

Opzegservice

Voor de beëindiging van een lopende reisverzekering kan gebruik worden gemaakt van onze opzegservice. U dient de opzegbrief, uit te printen, te ondertekenen en op te sturen naar uw verzekeraar. Bij het opzeggen van uw reisverzekering dient u rekening te houden met een schriftelijke opzegtermijn van een of twee maanden.

Let op: Er kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van onze opzegservice indien een reisverzekering via Internetverzekeren.nl wordt afgesloten. Bent u geen klant van Internetverzekeren.nl, dan wordt uw opzegging NIET in behandeling genomen.

Premie reisverzekering berekenen

Kunt u de formulieren niet downloaden?

Download hier Adobe Reader voor het weergeven, delen en afdrukken van de Pdf bestanden:

Adobe reader

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Dekking Delta Lloyd reisverzekering Premie doorlopende reisverzekering Delta Lloyd reisverzekering online regelen