Delta Lloyd bootverzekering

Delta Lloyd bootverzekering

De bootverzekering van Delta Lloyd is speciaal voor boten die recreatief worden gebruikt. Hierbij is rekening gehouden met de grote diversiteit in boten en verzekeringsvormen.


Voordelen Delta Lloyd bootverzekering:

- Exta voordelig: internetkorting
- Professioneel schadeherstelnetwerk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

De bootverzekering biedt dekking tegen diefstal indien de sloep ten tijde van de diefstal is voorzien van een geactiveerd Tracking & Tracing systeem overeenkomstig de norm EBV01, categorie 3. Meer weten? Raadpleeg de rubrieken 'wat is verzekerd' of 'downloads' voor meer informatie.

Premie bootverzekering Delta Lloyd

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Dekking Delta Lloyd bootverzekering Premie Delta Lloyd bootverzekering Bootverzekering online regelen