Delta Lloyd zorgverzekering

Opzeg- en overstapservice zorgverzekering

U kunt eenvoudig overstappen. U kunt tot 31 december uw bestaande basisverzekering opzeggen, zelfs als er geen wijzigingen zijn van de voorwaarden of de premie. Door u aan te melden machtigt u Delta Lloyd, mede uit naam van de personen die u verzekert, om de oude zorgverzekering van alle door Delta Lloyd te verzekeren personen op te zeggen. Wij adviseren u echter voor alle zekerheid uw huidige verzekering ook schriftelijk op te zeggen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van onze online opzegbrief. Let op: Er kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van onze opzegservice indien een zorgverzekering via Internetverzekeren.nl wordt afgesloten.

Al verzekerd bij Delta Lloyd? Profiteer van extra korting via Internetverzekeren.nl!
Bent u tevreden over Delta Lloyd en wilt u ook profiteren van onze lagere premie? Maak dan gebruik van onze overstapservice, vul het overstapformulier in en stap voor 1 januari over naar Internetverzekeren.nl!

Eenvoudige acceptatie aanvraag Delta Lloyd zorgverzekering
Voor de basisverzekering en voor de aanvullende pakketten Start, Extra, Compleet, Comfort en Top wordt u altijd geaccepteerd. Voor de TandenGaaf verzekering van EUR 250 en EUR 500 wordt u altijd geaccepteerd. Een bestaande tandartsverzekering van EUR 1.000 of EUR 1.500 neemt Delta Lloyd non-selectief (zonder gezondheidsvragen) over voor het meest vergelijkbare pakket op basis van een recente kopie polis van uw huidige ziektekostenverzekeraar.

Premie Delta Lloyd zorgverzekering

Kunt u de formulieren niet downloaden?

Download hier Adobe Reader voor het weergeven, delen en afdrukken van de Pdf bestanden:

Adobe reader

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Delta Lloyd. De overeenkomst tussen u en Delta Lloyd komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Delta Lloyd en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.
Dekking Delta Lloyd zorgverzekering Premie Delta Lloyd zorgverzekering Ziektekostenverzekering direct afsluiten